Smakprov på keramik från vår egendesignade grekiska kollektion! Smakprov på keramik från vår egendesignade grekiska kollektion!

Om du söker doft och smak från Medelhavet är detta butiken för dig! Hos oss finner du keramik, ljus, olivtvålar, hudvårdsprodukter av oliv varvat med delikatesser från Grekland. Vi erbjuder olivoljor från bland annat Kalamata och Kreta och självklart kan du provsmaka de olika sorterna för att hitta din egen favorit! I kyldisken finner du diverse delikatesser från Medelhavet så som halloumiost, fetaost, olika sorters oliver samt röror som ajvar och lutenica. 

I butiken finns även ett stort utbud av inredningsdetaljer från Medelhavet, för både inne-, och utebruk. Vi har ett stort sortiment av frostsäkra utekrukor av terrakotta, direktimporterade från Kreta. Den mönstrade och färgglada keramiken kommer huvudsakligen från Grekland och består främst av fat, skålar, urnor och kannor men även glas, muggar och ugnsformar finns att tillgå. Missa inte vår populära saltkula; ett saltkar tillverkat på samma vis som under antiken!

 

I vår butik finner du ett stort sortiment av frostsäkra, handgjorda terrakottakrukor - direktimporterade från Kreta!